mandag 17. september 2012

Tanker om klokka

Jeg drikker ikke vin klokka 11.15 på lørdager! Så plutselig at bloggklokka viser feil tid, - og fikk hjertet i halsen! "Hva formidler jeg med dette?", tenkte jeg... Som vanlig opptatt av hva andre må tenke. Jeg skal derfor finne en knapp eller noe som sletter skrivetidspunkt. Så kan jeg iallefall slappe av og ikke tro at andre tror at jeg gjør ting på feil tidspunkt, - puh! En typisk tanke som er litt vrikket, sikkert. Men jeg tror jeg har den til felles med flere.
Ellers er det mandag og klokka nærmer seg tolv midt på dagen. Magen min er uggen fordi tankene har falt ned dit. I hodet hvor de skulle vært er det bare kaos av umulige koblinger. Selv to kaffekopper fikk ikke orden på dette i dag. Jeg tror det er fordi jeg ikke har noen plan. Dager uten mål og gjøremål er vanskelige. Timeplan er best. Med lange frikvarter i mellom.
Men det skal gå, for i vaskemaskina venter hvite håndklær etterlengtende på tørkesnora, tørrmoppen ivrer etter jakt på kakesmuler fra gårsdagens kaffeslabberas, min lekre hvite iPhone vil ringe sønnen min så fort som mulig og reklamebilaget fra obs hypermarked vil snart fortelle meg at jeg bør handle mat for uka.
Så her sitter jeg. Med tankene i magen og koblingsfeil i toppen. Hvor er mannen med startpistolen???

2 kommentarer:

  1. skulle gjerne lagt støttebandasje på de vrikkede tankene dine noen ganger <3 du er så flott! kjære mamma'n min!

    SvarSlett
  2. Tusen takk, kjære Mari min:) Dette var en god bandasje;)

    SvarSlett