onsdag 6. mars 2013

Pakkedag

Kjerringa mot strømmen skal pakke igjen. Til en tur til fjellbyen Røros.

Men ikke ski. Ellers skisko. Dunjakke derimot. Jada, jeg har sett på yr.no. Et antrekk til innekos. Et til tur ut på beina. Og et til en middag på staden, kanskje... Og pysjamas. Det er minusgrader på Røros.

Det jeg pakket først var telys. Veldig viktig. Uten levende lys blir det lite kos. Tørkerull og dopapir kommer også før skismurning. Sminke definitivt før det meste. Tulipaner til bordet hadde vært fint også.

Ettersom vi leier kommer jeg på at det sikkert trengs både kaffe (livsnødvendig) og Zalo. Knekkebrød og salt. Kanskje et pledd for å ha over beina ved peisen? Må vi ta med radio, tro? Er det gode kniver der? Sengetøy leies, men hva med vin..? Nei, jeg tenkte ikke å leie det da! Men skal vi kjøpe på polet eller ta med..? Guuud, det blir mye å pakke!

Jeg kjenner hodet begynner å spinne. Jeg er virkelig spent på hva som blir med og hva som ikke blir med i sekken. Dette blir krevende for mine vrikkede tanker.

Jeg MÅ huske truser!
7 kommentarer:

 1. Er sikker på at det blir en trivelig tur når du bare får pakket ferdig :-) Og skulle du komme til å savne noe, er nok det meste å få tak i på Røros - så ingen grunn til bekymring! Kos deg/dere riktig mye!

  SvarSlett
 2. Hey! God tur til Røros. Flott by forøvrig.

  SvarSlett
 3. Truser er ikke dumt.
  God tur :)
  Mormorklem

  SvarSlett
 4. http://www.starbear.no/mormor/2013/03/10/i-love-your-blog/
  bare for å ha sagt det :)
  Klem :)
  Mormor

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjempeklem tilbake! Så GLAD jeg ble! Du altså..!

   Slett
 5. Husket du solbriller? Fantastiske dager her på fjellet nå :-)

  SvarSlett
 6. Jeg husket truser OG solbriller! Det var virkelig nødvendig for sola var skarp! Vi fikk med oss rekordkulden, me den var bare på natta og når sola har kommet til mars varmer den heldigvis dagen:)
  Det var NYDELIG på Røros!

  SvarSlett