mandag 11. mars 2013

Takk

Takk til Mormor som overrasket meg med heder og ære! Det var virkelig stas!

Det er litt skummelt å skrive blogg. Man balanserer på en måte på slakk line. Mellom det å være personlig, men ikke for privat. Mellom humor og alvor. Skrivefeil og perfekt gramatikk... Formidlingsbehov og skravling... Men det kjennes godt. Man får luftet tanker og og livet kjennes bedre.

Når man i tillegg får en liten gul lapp med "I love your blog" på, ja DA - da har jeg fått bekreftet at dette skal jeg fortsett med!

Tusen takk!

Om litt skal jeg videresende heder og ære til noen jeg kjenner fortjener det!
6 kommentarer:

 1. Det er mange balanseganger når man blogger. Jeg jobber iallfall mye med det og tenker en del på hva jeg etterlater meg på nett, totalt sett.

  Det er så lett å la seg begrense og stoppe, som når man vet at skrivefeil kan forekomme. For min del må jeg bare drite i det, ellers får jeg ikke uttrykt noe i det hele tatt.

  Gratulerer med blog award!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk :)
   Ja, noen skrivefeil blir det av og til. Når jeg leser andres blogger er jeg mer opptatt av innholdet enn noen få skrivefeil - prøver å tenke sånn om egen produksjon også;)
   Noen bevisste valg har jeg tatt, mht navn og bilder av familien og sånt. Dessuten hender det jeg dikter om litt for å gjøre en historie like bra som virkeligheten, uten at det blir for privat... Foreløpig har ingen følt seg støtt, så vidt jeg vet... Men skal man blogge må man tørre å bryte noen grenser også;)

   Slett
 2. Hm..jeg hadde tenkt å gi deg en..nå fikk du den nok fra noen andre:-)
  Grattis med award..Den er veldig fortjent!
  Jeg er åpen,men prøver å tenke på at bloggen blir stående en stund..Jeg opplever at bloggingen gir meg mye!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, og takk for tanken likevel:)
   Jeg føler også at jeg kunne gitt Awards til alle dere som har fått den før, men det er vel meningen at vi skal finne flere nye, - bli bedre kjent med andre som ikke er så kjente ennå - kanskje litt utenfor vår egen "blogger jeg leser"-liste. Jeg finner stadig noen nye, så jeg skal bare bruke litt mer tid...
   MEN - alle dere jeg leser fortjener denne lille gule lappen fra meg likevel:)

   Slett
 3. Da kom den frem og i god behold.
  Som du har gjort.
  Mormorklem :)

  SvarSlett