onsdag 24. april 2013

Ros

Jeg fikk en blogaward for et par uker siden, kanskje tre... Har tenkt mye på den. Tenkt på at det litt vanskelig å gi videre. Fordi alle som blogger fortjener en.

Alle legger jo igjen litt av sjela si i en blogg. Enten det er en rosablogg, interiørblogg, håndarbeidsblogg, politisk blogg, hverdagslivsblogg eller en blogg om vrikkede tanker. Det finnes mange sjelevenner i blogguniverset. En del leses fast. Jeg prøver å kommentere, men leser fler og fler - og da er det tidkrevende å kommentere alle.

Uansett, denne awarden ser ser slik ut:


Jeg fikk den av Madam Ink Og det var veldig hyggelig. Man er svak for ros. Og jeg føler at jeg bør gi den videre. Men til hvem? Det skal være til minst fem andre. Jeg tror rett og slett jeg bryter reglene og sier at den er til alle jeg leser! Se på listen til høyre for innleggene mine, så finnes de der. Jeg leser flere også, men mer tilfeldig. Er du på lista mi, ta til deg rosen og gjør hva du vil med awarden!

En del av oppgaven var å skrive 7 ting om meg selv. De som kjenner meg kan lage en liste selv. De som leser bloggen har nok også laget seg en slags oppfatning. Jeg tenkte derfor å prøve å skrive sju ting basert på ordene i awarden:

Real: Jeg er den jeg er, på godt og vondt. Og jeg kan ikke lyve. Ærlig, heter det nok.
Energizing: Jeg var engang et arbeidsjern. På godt og vondt. Det gikk ikke i lengden. Men jeg håper jeg kan spre litt energi ved behov og at jeg bruker den jeg har sånn nogenlunde riktig...
Amazing: For noen, noen ganger ;)
Lovely: Hvis jeg kan oversette dette som snill er jeg nok det. For det meste.
Inspiring: Tja, tjo, for noen - noen ganger. Jeg vet jeg var mer av dette også før. Kanskje jeg med min blogg har inspirert andere til å skrive? Håper det.
Touching: Jeg kan nok røre noen. Med historier fra livet.
Yippee!: Det sier jeg nok strengt tatt ikke så ofte. Men jeg kan kjenne på en stille glede. Prøve å ta inn over meg det positive som skjer. Glede meg over de små ting. Og jeg kan absolutt glede meg på andres vegne!!!

Såh, der var det gjort. jeg har offentliggjort at jeg har blitt skrytt av. Da kan jeg samtidig takke alle som leser bloggen min! Det har blitt mange etterhvert og sidevisningene har fått et veldig høyt tall. For litt siden var det fem tusen. Nå er det doblet. Jeg blir ydmyk og glad! Men det er også litt skummelt...

Jeg ønsker alle en fin vårdag! Her blåser vi bort. Men vinden tar også med seg siste rest av snø.


4 kommentarer:

 1. Fullt fortjent og så flott du løste oppgaven.
  Takk skal du ha for utmerkelse også :) Jeg gjemmer den i tankene og lar det bli med det, tror jeg.

  Går det bra nå?
  Klem :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Bedre dag i dag, ja:) Takk for omtanken!
   Klem :)

   Slett
 2. Javisst er det hyggelig med ros. Vel fortjent.
  Så fint å gjøre det på denne måten da, Ann Judith.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ingen nevnt, ingen glemt;) Ikke du heller:)

   Slett