fredag 21. juni 2013

Freddan

Det er sommer på kalenderen. Dagene ruller avsted. Uteliv i noe større grad, men ellers egentlig som før. Så jeg har lite unnskyldninger for min fraværenhet her i bloggverden.

Men sånn er det med sånne som meg. Som syns man bør. Både det ene og det andre. Sintestemmen befaler. Helgevasken er gjort.

Snillestemmen tar over. Vinglasset er på plass. Det er "freddan". Det er vel egentlig den dagen i uka jeg bør minst. Det er vanligvis en selvpålagt fridag. Jeg definerer de andre dagene i uka som arbeidsdager og helg. Men fredag er fridag. Helgevasken tas vanligvis på torsdag. Vanntreningen på mandag og onsdag eller torsdag. Fredagene er fine dager.

Denne fredagen har også vært fin. På tross av vasking (det er rent!) og vanntrening (endorfiner). Jeg slapp til og med å lage middag:) DET er freddan' sin det!

Det er årets lengste dag, men det synes ikke...


Jeg vil heller ha det sånn:

Og sånn:

For det ER sommer! Og freddag. Og 21. juni. 
Jaja...


6 kommentarer:

 1. Og i dag var det lørdag :)
  Klem selv om det ikke er fredag :)
  Mormor

  SvarSlett
  Svar
  1. Og lørdag forsvant og søndag ble tilbragt ute i nydelig vær:) Derfor seint innom her... Men en sen søndagsklem skal du få!

   Slett
 2. Det er midtsommer på kalenderen. Og her øser regnet ned. Men det er slike St Hansaftener vi har hatt flest av siste årene. St Hans er store greier her i mine trakter. Båtkortesje, bål, grilling, bryggedans… I nabokommunen har man fri dagen etter. Vi blir her i hagen/vinterhagen. Men bål i grillen, hvis regnet holder opp.

  Må din kveld bli god, vær eller uvær ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Vet du, jeg glemte at det var st.Hans i kveld! Men feiringen kunne ikke vært bedre, rundt kjøkkenbordet med venninne, mann og sønn. En god samtale kan varme like mye som et bål;)

   Slett
 3. Da er vi to som slakker litt av på blogging. Uten at det antagelig gjør store forskjellen.:)

  Ha en fin kveld.

  Bjørn

  SvarSlett
  Svar
  1. Man må få lov å ha litt ferie;) Også vi...

   Slett