torsdag 12. september 2013

Enda en torsdag

Men den er snart over. Hvor ble uka av?

Det hender jeg sier som mange andre: "Dagene og ukene bare forsvinner!" "Det er så mye akkurat nå" "Det har vært litt hektisk i det siste" "Jeg skal bare..."

Men min hverdag er jo ikke slik!? Likevel flyr tiden. Joda, jeg gjør jo litt innimellom da. I går for eksempel. Da dro jeg på vanntrening på morgenen (ja, jeg syns kvart på ti er morgen). Man skal både dra dit, skifte, dusje før og etter, dra hjem igjen. Så det tar jo tid. I går drakk jeg kaffe med mine vanntrenende venner også. Det tok en time ekstra, nesten.

Vel hjemme lå et par syprosjekt og venta. Jeg valgte å konsentrere meg om disse. Etter å ha slappet av på sofaen en liten stund. Og etter litt lunsj. Men så klippet jeg. Og sydde. Og dampet. Og sydde.

Middag måtte vi også ha, min mann og jeg. Jeg kutta opp litt falukorv, deisa det i stekepanna sammen med en pakke fra Findus. En sånn sunn variant med både grønnsaker og potetbåter. Lettvint, med andre ord. Men det smakte godt. Og var fort gjort.

Så slappet jeg litt av igjen. For jeg hadde nok sydd en time for lenge.

Etter dette ble det fort kveld.

Dagen i dag startet med et viktig kjøreoppdrag. Legesenteret vi bruker ligger litt "abakle til" og jeg tilbød derfor min datter å kjøre henne dit i morges. Tiden går som sagt fort og klokka var over ti før jeg var hjemme igjen. For jeg kjørte henne likegodt på jobb etterpå. Det er godt å være snill mamma innimellom:)

Resten av dagen har gått med til litt mopping (det er jo torsdag!) og støvtørking her og der. Jeg trenger litt pauser underveis, men det gikk likevel ganske fort i dag. Eller, det gjør jo vanligvis det da...

Etter moppeseansen har jeg så himla god samvittighet og er så lykkelig at jeg som regel bare må sette meg rett ned og nyte en kaffe og å se på all reklamen som har kommet i posten og kanskje løse et kryssord eller to. Men i dag tok jeg en svipptur innom Kunstforeninga i stedet. Det ble litt kunst og mye skravling. I halvannen time.

Middagen skippa jeg. For mannen i huset var borte. Jeg bakte brød i stedet. Og så gikk jeg en tur.

Og vips! Det var den dagen egentlig. Er det rart tiden flyr, sier jeg???

8 kommentarer:

 1. Ikke det minste rart.
  Mormorklem :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei, ikke sant? Skikkelig travelt for tia;)
   Klem:)

   Slett
 2. Ja sånn er det med den saken :)
  Go' hælj og klem :)

  SvarSlett
  Svar
  1. God helg til den andre mormora også:)
   Klem:)

   Slett
 3. Nyttig å se tilbake og reflektere over alle tingene man har fått gjort. Dvele. Og være fornøyd med det. Vi higer så mye framover. At vi glemmer her og nå. Og det som har vært.

  Nå setter jeg meg med kaffi´n ut i sola. Hurra! Det er fredda´n.

  SvarSlett
  Svar
  1. Det gjorde jeg også;) Men vips så var helga over...
   I morgen ny dag med blanke ark og fargestifter tel;)

   Slett
 4. Det er ikke alltid hva man gjør som er det viktige, noen ganger handler det det minst like mye om hvordan en har det mens en gjør det.

  I dag har jeg ikke gjort stort mer enn å stå opp. Og det føles greit.:)

  Ha en fin søndag.

  Bjørn

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er viktig ja, å kjenne etter hvordan man har det. Jeg øver iherdig på dette! Mindfulness, vettu:)
   Fin søndag kveld til deg og!

   Slett