fredag 1. november 2013

Travelt

Det er så mye å gjøre i dag! For jeg skal bort i kveld. Og så kommer det noen hit før vi drar.

Da må jeg moppe gulv. Og støvsuge. Og tørke litt støv her og der. Kanskje jeg må rydde litt også. (Ikke le, du som vet hvordan stua mi er!)

Og så må jeg tenke på hva jeg skal ha på meg i kveld. Kanskje må jeg prøve litt forskjellig. Sånn at jeg slipper å tenke når jeg må begynne å pynte meg. For det er stress, det!

Lakke negler. Det kan i allefall ikke skje under stress! For da må jag bare ta av alt og begynne på nytt igjen. Og andre runde bruker heller ikke å bli så bra.

Jeg må på butikken. For det må stå noe på bordet. Selv om vi skal spise dit vi kommer. Strengt tatt burde jeg handla inn for resten av helga også. Men det er ikke plass i hodet mitt nå.

Strømpebukse må jeg huske og kjøpe. Det er så lett å glemme. Så må jeg kanskje ta en jeg har brukt før. Det er ikke så bra. Dessuten må jeg ha en i veska også. For mine bruker sjelden å holde en hel kveld.

Håret går bra. Der er det lite å gjøre. Sminken tar litt tid. Og kan heller ikke gjøres under stress. Da blir det enten feil eller for mye.

Jeg bør helst huske og puste også. Ellers får jeg bare skjolder på halsen. Det er ikke pent i utringa kjole... Og alle lurer på hva jeg er allergisk mot. (Det er ikke mye, - bare stress).

Hvis jeg skal bruke god tid på alt dette, tar det hele dagen. Puh! Så hvorfor sitter jeg her og skriver da? Hut deg på butikken, kjerring!

Målet!


4 kommentarer:

 1. Gikk det bra?
  Mormorklem

  SvarSlett
 2. Det gikk veldig bra:) Glemte ingenting og rakk alt!
  Klem dagenderpå;)

  SvarSlett
 3. Flotte negler! Moro med en fest innimellom :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, veldig fine negler, men de er ikke mine;) Fant et illustrasjonsfoto på Google... Men fargen er lik:)

   Slett