torsdag 29. august 2013

Pakkenelliker

...sier min mor om bagasje. Eller hvis man har med seg litt mer enn bare håndveska. "Kan æ sett pakkenllikan her?", kan hun for eksempel si om hun kommer hit og skal sette fra seg medbragt overnattingstøy, toilettveska og ekstra sko. Ofte også en kake.

Vi to skal ut og reise. Mor og datter. Vi skal på storbytur med spatimer inkludert. Til Riga. Passe langt å reise, passe stor gamleby å rusle i. Nok kaféer med kaker og kaffe, nok severdigheter, restauranter og sikkert nok butikker.

Spatur har vi ikke prøvd før. På spadagen (vi valgte søndag) skal vi starte med litt bading og badstue. For å slappe av og forberede porer og hud til behandling. Så blir det elting av baksiden, dvs, rygg, nakke og skuldre. Deretter hodebunnsmassasje før ansiktet skal få sin omgang. Jeg har pakket pudder for jeg har prøvd dette én gang før og da var fjeset rødt som etter ei skikkelig treningsøkt! Det varte ei stund også. Hvis vi får det som vi vil, kan det hende undersåttene får en omgang i tillegg. DET er deilig det:)

Ellers skal vi kose oss med sprudlevin til lunsj og annen vin til maten. Vi skal gå bare akkurat så langt vi gidder. Kikke på akkurat så mye klær vi vil og garantert spise kake til kaffen!

Vi skal være snille og greie mot hverandre på hele turen. Stryke hverandre med hårene. Vi har ikke alltid gjort det, men med årene har vi funnet ut at vi egentlig er ganske enige, bare vi får tenkt oss om...

I morgen drar vi, pakkenellikene er stort sett på plass i kofferten (orker ikke reise med mer enn ett kolli), passet og reisedokumenter klare og da er det bare å glede seg!
4 kommentarer:

 1. Åh Ann Judith! Hørtes ut som en superduper jentetur. Enjoy!

  SvarSlett
  Svar
  1. Det var veldig fint! Anbefales på det varmeste:)

   Slett
 2. Jentetur er bra og skulle foretas oftere.
  Godt og vakkert opphold og velkommen tilbake.
  Mormorklem :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Og ja, skulle vært en obligatorisk reise en gang i året;)
   Klem:)

   Slett