torsdag 3. januar 2013

Mye bra

Sa mannen min i går kveld, under tannpussen.

Det startet med en samtale om respons på trening. Vi pussa tenner og han fortalte meg om et program på TV. Med tannkrem i munnen mumla jeg "jaja, formen er iallefall ikke så verst, om kroppen ar aldri så skral..." - med henblikk på meg selv. Min bedre halvdel fikk et muntert glimt i øyet og parerte: "chassiet er ikke helt i stand..!?". Vi gikk dermed over til bilterminologi og han var kjapp da jeg himla med øynene mens jeg spytta og forberedte meg på et motsvar.

Jeg rakk ikke det for han var kjapp med å si "men lakken er fin!!!" Vi lo begge og jeg spurte om han ikke hadde flere sammenligninger mellom meg og en bruktbil, "er det ikke strøken det bruker å stå når bilen er brukt, men ganske ok ellers?" han lo godt og sa "mye bra, står det også!".

Vi ler ofte av bilannonser, når bilselegere balanserer mellom ærlighet og skryt. Jeg fant ut at jeg skulle si meg fornøyd med komplementet "mye bra". Det indikerer at noe kunne vært bedre, noe er muligens defekt uten at det er farlig - men altså likevel mye bra!

Jeg hadde nok blitt eu-godkjent ;)


6 kommentarer:

 1. Heeerlig innlegg!

  Fant deg via mormor på klagemur.
  Skulle ta et lett blikk på bloggen, men har endt med et skikkelig dyp dykk!
  Kommer nok innom med jevne mellomrom!

  SvarSlett
 2. Takk for gode ord! Det finnes nesten ikke noe bedre enn å få slik tilbakemelding:) Takke og bukker og skynder meg inn på din blogg!

  SvarSlett