tirsdag 22. januar 2013

Trendy

Jepp, jeg er trendy. Helt uten overlegg.

Da jeg fant garn til min egen versjon av Skappel-genser (enda en trend...!) valgte jeg et garn som var på salg. I en farge jeg bare likte. Under hundrelappen for en genser er intet mindre enn et kupp! Og jeg tenkte at jeg ville bli litt annerledes enn alle dem som går i grå eller beige Skappel-genser. Enda jeg er veldig glad i begge de to fargene... Trend eller ei.

Så viser det seg altså at den fargen jeg valgte er en farge som blir stor nå i vår. Sies det. Jeg ble litt stolt, selv om det ikke var derfor jeg valgte fargen, hehe. Håper armene holder til siste maske er strikket! For nå må jeg jo bare får den ferdig før alle andre kommer i maken.

Jeg valgte fargen korall. I følge frokost-tv's trendeksperter innen farge vil dette ikke bare bli å se på meg denne våren. Velvel, da går jeg iallefall inn i mengden. Og det er helt greit. Jeg vil jo nødig lyse opp som et varsku-skilt der jeg vandrer.

Noen ganger er man trendy uten overlegg. Som i 1997, da vi kjøpte ny bil, en Crysler Voyager. "Si mæ, koss motebølge e det vi har blitt med på no da?", sa min bedre halvdel da vi syntes vi så vår egen bil overalt... Vi trodde bare vi hadde kjøpt en fornuftig bil med plass til alle ungene, samt bagasjeplass til seks bager. Jo, vi syns nok den var stilig også. Mørk vinrød, - sikkert en trendfarge den gangen :)

Men så finnes det også noe som for meg aldri går av moten og som jeg aldri blir lei. Tulipaner! Hver etterjul må jeg ha min dose tulipanbuketter. Nye hver uke, egentlig. De er så vakre. Og bringer bud om den lyse årstid.

Men jeg er nok ikke helt alene om den tanken heller...


Jeg må nok kjøpe nye snart...
Og her er min kommende trendgenser:

4 kommentarer:

 1. Slett ikke alene om den tanken nei.
  Ha en fin kveld.
  Mormor

  ps. kan du få vekk den verifiseringsgreia???

  SvarSlett
 2. Eh, hva mener du med verifiseringsgreia? Mulig jeg har valgt en bloggvariant som er kronglete for tilbakemeldinger..? Tips mottas med takk!

  Kvelden er sen nå, men om du ennå er oppe; takk i lige måde:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tror jeg skjønner hva som menes. Etter å ha skrevet kommentar, må vi bekrefte at vi er et menneske og ikke en maskin som automatisk pøser ut spam og søppel i nettet. Dette gjøres ved at vi må skrive inn ett eller to merkelige ord (eller bokstav/tallkombinasjoner)som vises litt "tåkete/utydelig/b.lgende" i en boks. Av og til kan det være ganske vanskelig å tolke det som vises i denne boksen. Jeg tror imidlertid ikke det er noen enkel måte å få bort denne verifiseringen.

   Slett
 3. Åja, det er en sånn greie... Nei, dette tror jeg ikke jeg greier å få luka bort ved egen hjelp, desverre!
  Jeg var inne på oppsettsmalen i går kveld, finleste det meste, men fant lite som kunne hjelpe...

  Jeg burde kanskje valgt en annen bloggleverandør likevel da.... Får se hva framtiden bringer!

  SvarSlett